Đoković posle poraza uradio nešto o čemu bruji ceo teniski svet (video)

Novak Đoković na turniru u Monte Karlu u prva dva kola odigrao je prilično dobro, izbacio Dušana Lajovića i Bornu Ćorića, ali je na trećoj prepreci zastao.

Juče je, posle preokreta u taj brejku uspeo da dobije prvi set, ali je sledeća dva glatko izgubio od Dominika Tima. Sedmi igrač sveta drugi set dobio je 6:2, a treći 6:3 i plasirao se u četvrtfinale u kom ga čeka Rafael Nadal.

Posle ovog poraza, Đoković je uradio nešto neočekivano. Prvo je pružio ruku svom protivniku i čestitao mu, ali onda je ignorisao sudiju Karlosa Bernardesa i prošao pored njega bez da mu pruži ruku. Taj detalj nije promakao navijačima iz celoga sveta koji su se o ovom Novakovom potezu raspisali na društvenim mrežama.

U početku nikom nije bilo jasno zbog čega Đoković to uradio, ali onda je otkriveno o čemu je zapravo reč. Naime, u jednom trenutku sudja je opomenuo srpskog tenisera i upozorio ga da pripazi na vreme koje koristi između gemova. Đokovića je to očigledno razljutilo te je verovatno smatrao da je i to jedan od razloga njegova poraza.

Statističari su odmah izračunali da Đoković u drugim mečevima koristi 25 sekundi pauze između poena, a da je juče morao ubrzati, i to vreme skratio na 16 sekundi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ATP Monte Karlonovak djokovic
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • zuzu

    Đokoviću fali 5kg mišične mase njegovi udarci nemaju silinu,ako neće sam da poradi na tome ja mu ne mogu pomoć.

  • ANDREJ

    Nije potrebno nesto narocito traziti razlog,zasto je Djokovic ignorisao sudiju,po zavrsetku meca. Djokovic polako pocinje da gubi zivce,jer mu se zacrtani plan,o povratku na svetski teniski tron izmice nezaustavljivo.Ja sam vec u vise navrata,savetovao Djokovica da se povuce sa medjunarodnih teniskih turnira,dok se jos dobro kotira kod svojih fanova. Ako nastavi da se takmici,i ispada sa turnira u prvom,drugom ili trecem kolu,navuci na sebe nevidjeni gnev,svojih dojucerasnjih fanova. A siguran sam,da ce to, veoma tesko podneti i da ce duboko patiti.!