Đokovićeva emotivna poruka Mareju: „Nešto mi je još tada govorilo…“ (foto)

Endi Marej našao se pred preranim krajem uspešne teniske karijere. sa suzama u očima je otkrio da su bolovi koje trpi nepodnošljivi, i da će, umesto Vimbldona, kako je ranije najavio, možda baš Australijan open biti njegov poslednji turnir u karijeri.

Jedan od njegovih najvećih rivala, Novak Đoković, sa kojim je odigrao 35 mečeva, poslao je Škotu snažnu poruku, protkanu sećanjima i emocijama.

Novak Đoković je najpre pred novinarima, iz srca, govorio o tome koliko se saoseća sa svojim velikim rivalom, ali i velikim prijateljem. A potom je rešio da na društvenim mrežama pošalje poruku 31-godišnjem teniseru iz Škotske.

– Tarbes, Francuska 2001, “Les Petite As”. Prvi put kada smo se sreli i igrali.

Nešto mi je još tada govorilo da ćemo imati neverovatno rivalstvo i da ćemo iskusiti međusobne dvoboje na najvećoj sceni u mnogim godinama koji dolaze.

Ono što ti sada radiš nije ništa drugo do hrabro i inspirišuće. Kada sam te pre neki dan sreo, nisam mogao da rečima iskažem saosećanje za ono kroz šta prolaziš.

Kao sportista, kao kolega teniser i prijatelj, poštujem i potpuno podržavam svaki tvoj pokušaj da se nadmećeš na najvišem nivou, i na Australijan openu i na onome što sledi. A šta god da se desi, uvek ću se rado sećati naših nestvarnih mečeva tokom svih ovih godina. I biću zahvalan za to iskustvo. Endi, veliki zagrljaj od mene. Ostani jak – poručio je Đoković Mareju putem Instagrama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Endi Marejnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar