Đokovićeva poruka navijačima

Posle diskvalifikacije sa Ju-Es opena Novak Đoković još jednom se oglasio na društvenim mrežama i zamolio navijače da ne vređaju linijskog sudiju koju je slučajno pogodio tokom meča u nedelju.

„Dragi moji navijači hvala vam na svim pozitivnim porukama. Molim vas upamtite da je linijskom sudiji, koju je loptica pogodila, takođe potrebna naša podrška. Nije uradila ništa loše. Molim vas da je podržite“, napisao je Đoković.

„Od ovih trenutaka jačamo i uzdižemo se iznad. Evropo, stižem“, poručio je najbolji teniser sveta.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Bolje da spava, uz tv, je li… Ma, nek’ igra koliko hoće i dokle može, a ovako i nas „veliča“ kao naciju pomalo rogobatnih i hvalisavih koji uvijek vole da pobjeđuju a nikad ne gube. Ide(mo) on dalje i više! To je i naš Nole…

  • Anonimni

    Neka IGRA ,PSUJE ,i POBEDJUJE:To je Srbin u svakoj igri .To dal mu se igra on odlucuje a ti gLEDAJ ILI SPAVAJ .

  • bambi

    Znate sta je ovde jako interesantno. Zasto na teniskim turnirima za linijske sudije postavljaju babe i dede? Ako postoji sansa da ih udari loptica i da riknu, sta ce onda tu? Zasto ne postave za sudije neke rmpalije iz bodi bilding centra isto skolovane za teniskog sudiju? Sa druge strane, shvatite ovo kao jedinstvenu zaradu za zenu. Ovo se jednom desava u karijeri i zena hoce malo da zaradi. Sto se Djoleta tice, trebao bi da prestane da se dere i da psuje. Nek igra brate taj tenis ako mu se igra a ako ne neko okaci klizaljke za civiluk i pravac put oko sveta, nek se zeza i odmara malo.