Đorđević kivan na Jokića (video)

Porazom od selekcije Španije, košarkaška reprezentacija Srbije zauzela je drugo mesto u grupi „J“ i sastaće se sa Argentinom u četvrtfinalu Mundobasketa.

Selektor Orlova Aleksandar Đorđević istakao je da je potez Nikole Jokića bio glup i nepotreban, kada je početkom treče deonice isključen.

– Nije mi se svidela glupa reakacija Nikole Jokića! On je trebao da ostane pribran i da bude jedan od naših lidera – rekao je Đorđević i otkrio da je besan ne zbog samog poteza nego zbog toga što je ostavio tim na cedilu – rekao je Đorđević.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

djordjevicJokićkošarka
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Jokic se ponasa kao da je dosao da odradi nestoo sto mora, ako on ovako igra u NBA ligi ko li ga uopste stavlja u tim, spor,,nepokretan, pogodi i on po neku asistenciju i to je sve od toliko hvaljenoga Jokica.

  • Mare

    Treća rezerva Nagetsa Ernangomez je zvezda prve postave Španaca, a Jokić iz prve postave cele NBA lige nije u prvoj postavi Djordjevica. Koliko je to normalno? Kako se oseća Jokić tako zloupotrebljen i ponižavan pred milionima zaprepašćenih gledalaca? Djordjevic je držao na klupi naše divove Marjanovića I Kuzmića pa smo izgubili protiv niskih Slovenaca prvenstvo Evrope. Sada drži na klupi fenomenalnog Jokića kome nije dao šansu ni da se uigra sa ostalima. Jokiću je muka što ga takva nekompetentna osoba ponižava i kaje se što nije odustao od SP kao dvadesetak najboljih igrača sveta.

    • Anonimni

      A da nije možda Jokić nedovoljno sazreo da shvati šta je državni dres i da to što je trenutno možda i naš najbolji igrač ne znači da može da se ponaša kao da ima 16 godina? Đorđević nekompetentan! Razveselio si me.

      • Anonimni

        Jokic jedan od nba kosarkasa sa najvecom minutazom, igra se zasniva, I ide na njega…a kod nas minutaza ni 20 minuta Nisam trener, ali nesto ne stima

  • Anonimni

    Pa Jokić je u pravu, 2 igrača protiv njega

  • Anonimni

    Jokić ne zadlužuje dres Srbije.

    • Jovanjjj

      Al ga ti zato zaslužuješ!!!

  • Anonimni

    Alibi majstor..,