Džons: Priznanje Megi, a mi nastavljamo da radimo

Košarkaš Partizana Kevin Džons rekao je danas da je ekipa Mega Leksa zaslužila trofej Kupa Radivoja Koraća, a da će njegov tim morati da nastavi sa napornim radom kako bi bio bolji.

„Bilo je šuteva koje je trebalo da pogodimo, ali dešava se. Moraćemo što pre ovo da zaboravimo i okrenemo se Jadranskoj ligi. Moraćemo da nastavimo da radimo i budemo bolji“, rekao je Džons novinarima posle utakmice u Nišu.

Partizan nije uspeo da osvoji Kup, pošto je u finalu sa 85:80 izgubio od Mege.

Džons je čestitao protivniku.

„Mega je iskoristila naše greške, postigla mnogo trojki, imala puno skokova u napadu. Uradili su dobar posao i treba im odati priznanje na tome“, kazao je Džons.

Njegov saigrač Edo Murić rekao je da su košarkaši Partizana dali sve od sebe.

„Takav je sport, takav je život… Znali smo da će biti teško. Trudili smo se, ali deluje kao da je Mega imala više snage. Zasluženo su pobedili i čestitam im, a na nama je da radimo i spremni dočekamo srpsko prvenstvo“, rekao je Murić.

On je dodao da je su Nikola Ivanović i Danilo Nikolić sve pogadjali, za razliku od njegove ekipe.

„Jako mi je žao zbog poraza, daleko smo došli i radovali finalu, ali smo bili prekratki. Imali smo pet razlike u finišu, ali… Oni su davali lake poene i to je prelomilo. Promašivali smo otvorene šuteve, nismo igrali pod košem, kako je trebalo“, kazao je Murić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar