I Konor Mekgregor ‘udario’ na Novaka Đokovića: „Saberi se“

Novak Đoković se ovoga puta našao na meti kritika sportiste koji nije iz sveta tenisa: Konor Mekgregor, jedan od najpoznatijih boraca Ultimajt fajt šampionata (UFC) rešio je da se oglasi kada je video da „postoje neki nezadovoljni teniseri uslovima karantina u Australiji“.

Imajući u vidu da je upravo Nole, želeći da pomogne kolegama, predložio da se poprave uslovi za 72 aktera „belog sporta“ koji, iako zdravi, moraju da dve nedelje provedu isključivo u hotelskim sobama jer su, ispostavilo se, doputovali avionima u kojima je neko od drugih putnika/članova posade bio inficiran SARS-CoV-2 tipom koronavirusa, čuveni irski borac kao da se obraćao Novaku u svom nastupu.

„Stvarno me je začudilo da su se neki teniseri pobunili (u aktuelnoj situaciji). Treba malo da se presaberemo, znate. Jer, mnogo toga se dešava. Mnogo je i rizika. Dužnost je svakog na ovoj planeti Zemlji da uradi šta može“, počeo je Mekgregor razgovor za emisiju „Projekat“ australijskog Kanala 10.

Tome je odmah dodao sledeće:

„Oni (teniseri) bi trebalo da raširenih ruku prihvate činjenicu da su u dvonedeljnom ‘lokdaunu’ da bi mogli da se nadmeću na tako prestižnom teniskom turniru, ili bili kom drugom nadmetanju!“, istakao je čuveni Irac.

Na kraju je zaključio sledećim rečima:

„Apelovao bih na tenisere da se saberu i da prihvate i budu srećni što mogu da se takmiče. Ljudi ne mogu da idu na posao, deca čak ne mogu u škole, a profesionalni sportisti se bune zbog malo izolacije? Ma, dajte, ljudi…“, istakao je Konor Mekgregor.

Podsetimo, Novak Đoković uputio je juče otvoreno pismo javnosti u nameri da iznese svoju stranu priče o ‘posebnim zahtevima’ tokom boravka u Australiji, u kojem je, između ostalog, istakao da je sve to uradio kako bi pomogao drugim teniserima i omogućio im normalnije uslove za pripremu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

konor mekgregornovak djokovic
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Your location Conor gimme your location.

  • Vul

    U pravu je čovek

  • Americki Alah

    od silnih udaraca to malo mozga sto je imao izgubilo je svoju funkciju. Potpuno je promasio poentu Noletovog apela. Da li mu je zelja za jos malo publiciteta pomutila vijuge on sam zna

  • Marija

    Ma sta ces ti metar i zeljo za rastom. Ko te pitao za mišljenje

  • Anonimni

    Zar neko očekuje da MMA borac ima mozak ?