Ivanišević otkrio Novakove planove: Izrazio je želju za jednim trenerom…

Najbolji srpski teniser Novak Đoković završio je sezonu sa dva trenera na klupi. Neprikosnovenom Marijanu Vajdi pridružio se Goran Ivanišević, i to je unelo svežinu u stručni štab.

Krajem sezone se proneo glas da bi Đoković mogao da raskine saradnju sa Ivaniševićem. Šta je prava istina, sam Ivanišević je ispričao za Jutarnji, ovo pitanje nije mogao da izbegne.

„Evo, Novakove pripreme kreću 9. decenbra u Monte Karlu, zatim idem s njim 16. decembra za Abu Dabi gde će igrati egzhibiciju i ostajem još do Božića u Dubaiju. Onda Marijan Vajda preuzima i ide s njim za Australiju gde će se igrati ATP Kup. Vajda ide s njim i na Australijan Open, dogovorili smo se da ćemo ići svaki na polovinu turnira. Dva Grend slema ja, dva on. Plan je za sada da idem na Vimbldon i US Open. Novak je izrazio želju za jednim trenerom na Grend slemu, što je po meni dobro, a i Marijanu je dobro i tako se stvori nekako intimnija atmosfera. Očekivanja su uvek velika, pogotovo kada radiš s igračem kao što je Novak kod kojeg je i samo finale neka vrsta neuspeha. Kako mi je u loži dok ga gledam? Ma kuva u meni, non-stop su kamere na tebi i moraš da glumiš kao dobro mi je, a poleteo bih da mogu. No, smiren sam kao trener, iako mi ljudi ne veruju. Moraš da budeš pozitiva i volim to da radim“, rekao je Ivanišević.

goran ivaniševićnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar