Ivanovićeva se povlači iz reprezentacije Srbije

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović odlučila je da se povuče iz reprezentacije zbog medijskih napada na nju.

Ivanovićeva je nezadovoljna zbog napada medija kada je u nacionalnom timu i van njega, ali i pored toga učestvovaće na Olimpijskim igrama u Riju.

Trenutno 19. teniserka sveta ispunila je kvotu nastupa za Rio jer je odigrala dovoljno mečeva za Srbiju u periodu između dva olimpijska turnira.

Ona je za reprezentaciju Srbije odigrala 29 mečeva i ostvarila 20 pobeda, a bila je deo ekipe koja je igrala finale FED kupa 2012. godine.,

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ana Ivanovićreprezentacijatenis
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Moderna Pevacica

    Čestitam Ani na odluci. To je njen život i ona ima pravo da radi sa njim šta hoće. Jelena Janković mora da igra, jer ništa nije postigla, a skakavac se samo slika sa onom njegovom debelom zenom i smara sa detetom. Bravo, Ana! Ja sam uz tebe.

  • bucko52

    Da, da… lepo je kada je dobijala, a sad kad joj je krenula slabo, treba da ode kod nekog pravog psihoterapeuta ili neka promeni državljanstvo i postane FED igračica za Nemacku. Jeleni i ostalim devojkama svaka čast, a za Noleta nema šta da se komentariše, osim: hvala ti do neba, usrećiš me i kad pobeđuješ i kad gubiš.

  • Sagapo

    Ona ko bajagi našla razlog. Novinari je demorališu i napadaju. Razlog je u tome što je ovaj Njemac navukao da uzme državljanstvo Njemačke. Mislio sam da je Ana pametnija. Za nju izgleda nije bilo Srbina. No posle onoliko ljubavnih afera, i nije je hteo niko. To je razlog, a ne mediji, koje ona proziva.

  • Blajbi

    Povlaci se iz reprezentacije, a igrace na Olimpijadi? (lol) Nekom su se pomesali zivci….