Jedan Nadalov odgovor ostavio je ceo svet u čudu

Iako već neko vreme ne igra zbog povrede, Rafael Nadal se vratio na prvu poziciju ATP liste. Međutim, novinare je šokirao svojim odgovorom na pitanje kako se oseća sada kada je ponovo najbolji teniser sveta.

– Iskreno, uopšte nisam znao da sam ponovno broj 1 – rekao je Nadal i ostavio novinare u čudu i pokrenuo brojne rasprave na teniskim forumima. Mnogi ne mogu da poveruju da prvi igrač sveta ne zna da je to postigao, a Nadal je vrlo brzo objasnio zbog čega je to tako.

– Očekivao sam da do kraja godine ponovo budem broj 1, ali ne baš ovako rano. Znate, kad sam se prošle godine vratio na prvu poziciju, bio sam presrećan jer sam to postigao svojom igrom. A kad to ostvarite u trenutku kad uopšte niste na terenu, to vam baš i nije toliko napeto.-

Nadal se osvrnuo i na nastavak karijere. – Povrede su sastavni deo karijere. Naravno da mi nije drago što propuštam turnire, ali mislim da je u ovom trenutku to najbolje za mene – rekao je Španac na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

najbolji teniserRafael Nadal
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nadal i Federer su oduvek bili najbolji teniseri sveta.Obojica imaju stabilan nervni sisitem,i to je presudno za njihove karijere.Novak Djokovic nema stabilnost,on nema samopouzdanje.Ocekuje se da uskoro javno objavi da se povlaci u mirovinu.

  • Miša

    Pazi velika stvar.Novinari u cudu,pa misle da je i ceo svet.Mislim da su se mnogo zaneli.Nadal je razuman decko i sigurno mu nije svejedno sto na ovaj nacin dolazi na prvo mesto rang liste.Covek hoce to da postigne igrom.I ne samo on ,vec mnogi teniseri bi isto reagovali.

  • Anonimni

    Bas ostadoh u čudu… Izgleda da svak budala danas može da objavi članak