Ko je sudija zbog koje je Đoković diskvalifikovan (foto)

Linijski sudija koju je Novak Đoković pogodio lopticom na Ju-es openu zbog čega je diskvalifikovan sa takmičenja zove se Laura Klark. To je otkrila njena porodica iz Ovensboroa u američkoj državi Kentaki. Članovi njene porodice rekli su za „14 njuz“ da je ona osoba koju je Đoković nenamerni udario lopticom u vrat.

Klark je pala na teren i uhvatila se za grlo. Nakon što je primetio šta se dogodilo, Đoković joj je pritekao u pomoć, potom joj je ukazana i medicinska pomoć i na sreću nije bilo ništa ozbiljno.

Laura Klark je, inače, dugogodišnji linijski sudija na ATP turneji, ljubitelj je vina i ostalih alkoholnih pića, a obožava kantri muziku, posebno bend Zaka Brauna. Laura se zaljubila u tenis gledajući Pita Samprasa i Andra Agasija, prenose američki mediji.

Napredovala se ja juniorskih i studentskih turnira do Ju-es opena i Dejvis kupa kao sudija. Pre šest godina je u jednom intervjuu priznala da ju je loptica pogodila u usnu pri brzini od 130 kilometara na sat.

„Kada ste prvi put na nekom velikom terenu to je zastrašujuće. Tresete se“, rekla je tada Laura i dodala da saoseća sa vrhunskim teniserima, jer su pod velikim pritiskom, prenose „Novosti“.

Putem društvenih mreža vidi se da uživa u putovanjima, bila je i u našem komšiluku u Hrvatskoj.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicsudija
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Otkud znas Darija da je udarac bio blag? I zasto sudiju nazivas zenetinom? I ko si ti da odlucujes da li joj je tu bilo mesto ili nije?

  • Darija

    Eto, kada se ženetine trpaju, gdje im nije mjesto. Da je to bio muškarac, ne bi ni registrovao taj blagi udarac. Uostalom, slično je bilo na Sinsinatiju, kada je loptica pogodila kamermana, muškarca. I – nikom ništa. Rekao je : ovo je nenamjerno, nije mi ništa.