Nada Topčagić pevala na rođendanu Zlatana Ibrahimovića u Milanu

Pevačica Nada Topčagić sinoć je bila specijalna gošća na proslavi 40. rođendana slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića u hotelu Hajat u Milanu.

Prema pisanju portala Nova.rs,  Zlatanovi prijatelji pozvali su Nadu da dođe na njegovu gala žurku, kako bi mu priredili iznenađenje, budući da obožava njenu pesmu „Jutro je“.

Nada je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja. Iako je to bilo iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao.

Na slavlje su pored Nade pozvani i brojni svetski fudbaleri. Pevačica se fotografisala sa Zlatanovom suprugom, a njen muž Zlatko sa kapitenom Francuske Polom Pogbom.

„Ovo je kruna moje karijere. Veoma sam počastvovana što prisustvujem ovakvom događaju i što sam konačno videla mog Zlatana, koji je prosvetlio moju karijeru“, rekla je Nada za portal Nova.rs.

Švedski sportista više puta je pokazivao koliko voli ovu Nadinu pesmu, a čak je i na binu muzičkog festivala u Sanremu izašao uz tu melodiju.

Do javnosti nije dospelo kakve poklone je Ibrahimović dobio za jubilarni rođendan, ali fudbaler se na mrežama pohvalio šta je sam sebi poklonio.

U pitanju je „Ferrari SF90 Stradale“. Boju možete da pogodite sami.

„SF90 Stradale“ prvi je plag-in hibridni „Ferari“. Ima čak četiri motora od kojih su tri na električni pogon.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Nada TopčagićZlatan Ibrahimović
Komentari (0)
Dodaj komentar