Najveća noćna mora svake klizačice: haljina otkrila grudi Francuskinje (video)

Francuska klizačica Gabrijela Papadakis dugo se spremala za nastup u Pjongčangu sa svojim partnerom Gijomom Sizeronom.

Bili su jedni od favorita za medalju i njihov nastup pomno su pratili navijači širom sveta. Sve je bilo savršeno uz hit ‘Shape of you’ do trenutka kada je haljina 22-godišnje klizačice spala, a u prvom planusu se našle njene grudi i tu više nije bilo povratka.

Za Gabrijeu je to najveća noćna mora.

– To me baš omelo, to mi je najgora noćna mora koja se mogla dogoditi na Igrama. Nisam imala izbora nego da nastavim dalje i to sam i uradila. Mogu biti ponosna na nas jer smo ipak na kraju sjajno sve odradili – rekla je nakon svega.

https://www.youtube.com/watch?v=PHlelaWtC0A

Uprkos velikom problemu i dalje su u igri za zlato. Sudije su morale ipak da im oduzmu poen, jer pravila nalažu da ukoliko klizači na ledu izgube neki deo odeće, makar i neki najbezazleniji, gube bod.

– Pa to je baš frustrirajuće, mi nismo krivi za ono što se dogodilo. To je do kostima, glupo je ispalo i baš smo razočarani – rekao je Sizeron.

U većini zemalja puštala se se tokom prenosa pušto editovan simak tako da se ova nezgoda Francuskinje nije mogla primetiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljinaklizanje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • SENOVIĆ

    Ja ništa nisam video. Zašto lažete. Kao da ste iz SNS ili DS.

  • verujem u bolje sutra

    sisa ko sisa, svako od nas je ima..da li je to nesto o cemu u 21. veku neko pise sa pompom? ako su znali da se poen oduzima kad se gubi deo garderobe, pa zasto nisu na olimpijadu dosli sa odgovarajucim kostimom nego ovako? nekad su kostimi imali triko sa dugim rukavima bas zbog ovoga, a na taj triko su onda nasivali ono sto zele da publika vidi..sad dolaze sa tankim bretelicama, pa sta ocekujes sa ovakvom koreografijom, da se ne mrdnu ni malo? glupost cista..

  • Anonimni

    Ljudi moji dal’ je to moguće da ste toliko seksualno neiživljeni!