Navijači Rome prostački vređali Mihajlovića: Grafit mržnje u Rimu

Siniša Mihajlović preporodio je Bolonju prošle sezone i tako ponovno postao traženo trenersko ime u Italiji, špekuliše se čak i o mogućem preuzimanju Juventusa, ali postoje i oni koji na klupi svog kluba ne žele da vide srpskog stručnjaka.

Bolonju su mnogi već prežalili, a onda je pod Mihajlovićem izborila ostanak u ligi.

Posljednjih nekoliko nedelja italijanski mediji pišu da je Mihajlović jedan od kandidata za klupu Rome.  Navijači Rome pokazali su što misle o tome, na jednom od zidova u Rimu osvanuo je grafit na kojem piše: „Mihajloviću, prljavi Srbine, Romanisti te mrze“.

Bolonja je već ponudila Mihajloviću da se njihova saradnja nastavi, a iz Rima se, barem prema pisanju italijanskih medija, nisu oglasili sa službenom ponudom, prenose sportski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalRomaSiniša Mihajlović
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Ante Pavelic

    Nista novo pa to je poznato da ceo svet mrzi prjave srbe.

    • Anonimni

      ante paveliću — Italijani nikada nisu mrzeli Srbe, oni mrze vas hrvate. Još vam nisu zaboravili drugi svetski rat . Svake godine obelezavaju dan Foigi , dan kada ste na hiljade italijana,(dece, žena, staraca) pobacali u rupe duboke desetine metara, u kojima su danima umirali u najvećim mukama!!! Zato začepi tu tvoju smrdljivu gubicu . A to, po zidovima, ne pišu italijani nego šiptari, vi i muslimani (bosanci).