Nemački list objavio nove dokaze da je Ronaldo silovao mladu Amerikanku: Tražila 950.000 dolara da bi ćutala (foto)

Nemački list „Der Spiegel“ objavio je nove dokaze kojim se potvrđuju nedavne tvrdnje da je Kristijano Ronaldo silovao mladu ženu. 

Nakon objavljivanja priče, agencija igrača odbacila je informaciju kao „izmišljenu vest“, ali dokument do kojih je došao nemački list, pokazuju da je Ronaldo razgovorao sa silovanom Amerikankom, u želji da se dogovore izvan suda.

Dana 12. januara 2010. godine, njegovi advokati su sedeli sa mladom Amerikankom, koja je tvrdila da je silovao profesionalni igrač Real Madrida. Portugalski advokat Karlos Castro, koji je dugogodišnji savetnik Ronalda za pravne poslove, takođe je prisustvovao sastanku sa žrtvom i njenim advokatom.

– Posrednik je rekao da je briznula u plač i da je bila uznemirena. Do sada nismo razgovarali o novcu, ali to će se dogoditi, napisao je Kastro.

Ronaldo je odgovorio: Ok.

https://twitter.com/UltraAutistic/status/857595076595204097

Dana 14. aprila, „Der Spiegel“ je objavio optužbe za silovanje protiv Ronalda. Agent Ronalda, Horhe Mendes, tvrdio je da je priča „novinarska izmišljotina“.

„Spiegel“ poseduje dokument za pregovore za vansudsku nagodbu, koju je objavio FootballLeaks.

Dokumenti u kojima se Ronaldo pojavljuje pod kodnim imenom Tofer, su autentični, jer se na njima vidi potpis Portugalca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kristijano ronaldooptuzbesilovanje
Komentari (0)
Dodaj komentar