Neviđena drama: Đoković sleteo u Melburn, vlasti odbile da mu izdaju vizu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sleteo je u Melburn, ali neočekivani problemi sa vizom odlažu njegov ulazak u Australiju, prenosi lokalni „Theage.com“.

Kako se navodi, lokalne vlasti države Viktorija ne žele da mu izdaju vizu jer nije vakcinisan i nije podneo „odgovarajući zahtev“, ali Federalne vlasti traže da se poštuje stav o izuzeću.

Đoković je sleteo nešto pre ponoći po lokalnom vremenu, oko 13.30 po srpskom, izvesno je da će mu biti dozvoljeno da uđe u zemlju, ali vlasti Viktorije „čekaju zvaničan zahtev Federalnih vlasti u pisanoj formi“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

australijanovak djokovicviza
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sto rece ovaj ALOOOO PAMETNJAKOVICU postoje PRAVILA O IZUZECU I DOBILI SU GA pre njega NJIH 26 -aloooo DVADESET SEST ,sta je tu Novak IZUZETAK NESRECNI COVECE.Prvo on leti IZNAJMLJENIM AVIONOM BAS ZATO DA SE USPUT NE ZARAZI!PRE PODNE savezna vlada neda VIZU sad POPODNE pokrajinska vlada ceka i neda vizu.MORE NOLE sedi u avion i kuci ,pusti govna“““e da se koprcaju i vracaju karte.da policiju salju po ulicama i oko stadiona jer ne zaboravite SAMO U MELBURNU ima 30-50 hiljada SRBA .A tek SPONZORI CE POVUCI DONACIJE jer jedno je sa NOLETOM a drugo bez.Plus neko je poslao zvanicno pismo i odobrio da ide u australiju,nije on samovoljno seo u avion ca sta vise jedini je IZJAVIO RAZLOG IZUZECA.Vi srbomrsci mrs u pm!

  • Anonimni

    Pa naucite se jednom dapostujete Pravil koje propisuje drzava domacin Ako pravila vaze za sve druge sro nebi vazila i za pojedince (ako to nije predvidjeno Pravilima0 Iz ovoga netreba zakljuciti da je neko protiv nekoga ili nas I ne trba nas dovoditi u neku histeriju zbog toga. Ipak je rec samo o pojedincu i tu je kraj!

    • Anonimni

      Zasto za njega ne bi vazila pravila koja vaze za sve ostale? Australija nije Srbija, u kojoj svako moze da radi sta hoce.

    • Vlada Legenda

      Pametnjakoviću,ONI sami su Novaku dali izuzeće,prema tome,NIKO od nižih instanci ne može da zaobidje odluku FEDERALNE vlasti! Zato,sedi…JEDAN u dnevnik!

    • Anonimni

      Vlado Legendo, bas si me potresao sto si mi dao jedinicu u dnevnik. Sajber domen je jedino mesto gde ti nekom mozes da dajes jedinice. Uslovnu dozvolu Djokovicu je dala samo drzava Viktorija, a savezna vlada trazi dokaze zasto nije vakcinisan. Kad se sve ovo zavrsi videces ko zasluzuje jedinicu.