Novak Đoković stigao u Beograd i odmah je posetio ovo mesto (foto)

Naš najbolji teniser Novak Đoković stigao je u Beograd zajedno sa suprugom Jelenom i decom, kako bi predstojeće prvomajske praznike proveo u društvu porodice.

Nole je stigao u petak u večernjim časovima, a sa braćom Markom i Đorđem odmah se uputio na Kalemegdan.

– April u Beogradu. Lep uvek, a najlepši na proleće. Zahvalan sam što provodim kvalitetno vreme sa braćom –  napisao je Novak na Tviteru.

Đoković je u prestonicu stigao posle poraza od Martina Kližana u drugom kolu Barselone i nakon što je odbio specijalnu pozivnicu za turnir u portugalskom Eštorilu. U rodnom gradu bi trebalo da se zadrži sedam dana, a i u Beogradu će trenirati, kako bi se što bolje spremio za masterse u Madridu (počinje 5. maja) i Rimu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kalemegdannovak djokovic
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša

    Sve što je u vezi Novaka Đokovića me interesuje. Njegove pobede, porazi, razne priče koje kruže, neke opravdajuće, neke optužujuće, neke i pakosne … pa ima nas svakakvih. Međutim, koliko god to ne bih želela, primećujem da ipak on nije onaj Novak od pre … Njegov izraz lica ukazuje na unutrašnju borbu, na bol zbog poraza i izneverenih očekivanja, kratkotrajna radost pobeda ne može to sakriti. Ne znam da li je dovoljno psihički jak da se sam izbori sa svojim unutrašnjim JA, možda mu treba pomoć, ali to treba sam da odluči. Nadam se da će njegova odluka biti prava i da će on biti onaj nekadašnji Novak, nasmejan, opušten, koji će od srca slati pozdrave publici i nebu što je iz te borbe izašao kao pobednik.