Novak ne prestaje da šokira fanove: najnovija odluka (foto)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ne prestaje da iznenađuje javnost svojim odlukama.

Đoković je cele prošle godine lutao, mučio se sa povredama i operacijama, shvatio da za njega nisu ni Andre Agasi ni Radek Štepanek, sa kojima je u međuvremenu pokušao da sarađuje.

Prošle nedelje Nole je objavio prekid sa Agasijem posle nepunih godinu dana, a samo par dana kasnije i sa Štepanekom, koji se kao trener našeg tenisera zadržao šest meseci. A onda je Đoković uradio nešto što je oduševilo sve njegove navijače – vratio se Vajdi.

A sada je usledila odluka Đokovića koja je ljubitelje tenisa ostavila u pravom zbunu. Nole je odlučio da na prvom sledećem turniru igra i dubl!

Najbolji srpski teniser se prijavio i za takmičenje u parovima, a njegov partner biće Filip Krajinović.

Novak Đoković je dva puta osvajao turnir, 2013. i 2015. godine. Osim njega, od naših tenisera nastupiće i Filip Krajinović.

Žreb je na programu 13. aprila od 18.30 časova, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Ena

    Steta sto je Nole ozenjen,Pasao bi Bekvalcevoj, jer i ona menja ljude oko sebe kao i on.Kad je stvar kvara na tebi , ne krivi druge, to je bas neprikladno i nije za pohvalu!

  • Goran

    „Verujem u Bolje Sutra“ i „Anonimni“, kombinovano, u pravu ste obojica, nazalost …

  • verujem u bolje sutra

    samo labilna osoba bi menjala tim koji dobija pod uticajem drugih..to sto jeleni pomaze reiki i veganstvo, ne znaci da isto mora da bude i novakov izbor..kad igra kako treba sa rezultatima, treba da jede biftek i da cuti..a kad ode sa teniske scene, onda sebi za dusu i joga i reiki i veganstvo i raw food i maja volk.

  • Anonimni

    Novak više ne zna gde je bušan. Promenio je tim koji dobija, doveo onog čupavca, svesno radio na uništavanju svog organizma, sad se kao nešto koprca. Mislim da je vreme da prestane da laže i sebe i druge, od njega više nema tenisa, sve dok ne raščisti neke stvari u svojoj glavi.