Porodica fudbalera na samrti od Ronalda zatražila pomoć, on ih duboko razočarao (foto)

Fernando Riksen, nekada velika fudbalska zvezda i igrač Glazgov Rendžersa i Zenita, bori se sa teškom bolešću i  broji poslednje dane života u 42. godini.

Nekoliko meseci po završetku karijere mu je dijagnostifikovan ALS, amiotrofična lateralna skleroza, koja progresivno vodi do potpune paralize. Ipak, Riksen i pored toga pokušava da ispuni snove svojoj ćerki, a susret sa Kristijanom Ronaldom u periodu dok je ovaj nosio dres Real Madrida, nije ispunio baš sva očekivanja ove porodice.

Nakon jednog meča Lige šampiona je Ronaldo upoznao porodicu Riksen.

– Jednom smo upoznali Kristijana Ronalda, pa šta? Ne mogu da kažem da nisam bila oduševljena zbog sastanka. Naša kćerka Bela želela je da ga vidi jer je to bio čovek kojeg smo stalno gledali preko televizora. Fernando joj je obećao da će dogovoriti sastanak s Ronaldom i održao je obećanje. Otišli smo u Madrid kako bismo ga videli – rekla je Riksenova supruga Veronika uz dodatak da im Portugalac nije ponudio nikakvu pomoć, prenosi Index.

– On je dao znojavi dres našoj kćerki. Skinuo ga je odmah nakon utakmice, dao ga Beli i otišao – prisetila se Fernandova supruga.

Ona je istakla da je pokušala da organizuje sastanak i sa Dijegom Maradonom, ali da se on nije pojavio, već je pozvao Riksena da dođe kod njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fernando riksenkristijano ronaldo
Komentari (0)
Dodaj komentar