Prelepa Srpkinja razbesnela pa razoružala Nadala (video)

Ona je ponovo pokazala klasu kada nije pala pod uticaj najboljeg tenisera sveta Rafaela Nadala.

Ono što je Novak Đoković na terenu, to je Marijana Veljović na sudijskoj stolici. Srpkinja već dugo važi za jednog od najboljih delioca pravde na ATP I VTA turu.

Veljovićeva je dobila veliku čast koju je opravdala dasudi meč polufinala Dejvis kupa između Španije i Velike Britanije, i to odlučujući dubl duel Nadal/Lopes – Skupski/Džejmi Mari.

Marijana je pokazala da se ne libi da sama donese odluku. Naime, ona je u jednom trenutku meča korigovala linijskog sudiju koji je zvao aut. Zatražen je čelendž, a ispostavilo se da je Veljovićeva napravila jednu od najpreciznijih korekcija ikada viđenih.

Tridesetdvogodišnja Kragujevčanka imala je i jednu raspravu sa najboljim teniserom sveta, Rafaelom Nadalom. Španac je jednom prilikom želeo da zatraži čelendž, ali mu Marijana to nije dozvolila objasnivši mu da se prekasno odlučio na to.

Rafa je ušao u žustru raspravu sa Veljovićevom, ali ona nije posustala i odbila je zahteve španskog tima. Prvi reket planete je izgledao veoma ljuto i u jednom trenutku se drao:

„Ne mogu brže od ovoga“, ali se meč ubrzo nastavio bez incidenata.

(novosti.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dejvis kupNadaltenis
Komentari (0)
Dodaj komentar