Raspevani Novak zapevao Jeleni usred Beograda: „Ti si moja čokolada“ (video)

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena u Ateljeu 212 u Beogradu zapevali su čuveni hit „Ti si moja čokolada“ grupe „Idoli“.

Bračni par Đoković prisustvovao je izvođenju predstave „Brod plovi za Beograd“, koja je bila zatvorenog tipa, i na koju su pozvali svoje prijatelje i saradnike.

Sve je bilo organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije „Novak Đoković“, a Jelena i Novak u jednom trenutku su izašli na binu i zapevali, a trenutak njihovog nastupa Jelena je podelila na svom Instagram profilu.

„Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 Brod plovi sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije Novak Đoković. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja….pa ja prosto nemam opravdanje“, napisala je Jelena Đoković na društvenoj mreži Instagram uz video-snimak nastupa u Ateljeu 212.

Podsetimo, Novak je nedavno oduševio svet kada je zapevao na prestižnom festivalu „Sanremo“, a tada je izveo jednu od numera Erosa Ramacotija.

Ovim nastupom Nole je dokazao da za njega nema zime ako odluči da se povuče iz tenisa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jelena djokovićnovak djokovic
Komentari (0)
Dodaj komentar