U trendu

Raspevani Novak zapevao Jeleni usred Beograda: „Ti si moja čokolada“ (video)

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena u Ateljeu 212 u Beogradu zapevali su čuveni hit „Ti si moja čokolada“ grupe „Idoli“.

View this post on Instagram

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and…. we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation ❤️ @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career 🥰🙈🎤🎼🎧 Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu 🏆 a ja….pa ja prosto nemam opravdanje 🎧🙉🤣

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Bračni par Đoković prisustvovao je izvođenju predstave „Brod plovi za Beograd“, koja je bila zatvorenog tipa, i na koju su pozvali svoje prijatelje i saradnike.

Sve je bilo organizovano pod pokroviteljstvom Fondacije „Novak Đoković“, a Jelena i Novak u jednom trenutku su izašli na binu i zapevali, a trenutak njihovog nastupa Jelena je podelila na svom Instagram profilu.

„Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 Brod plovi sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije Novak Đoković. Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja….pa ja prosto nemam opravdanje“, napisala je Jelena Đoković na društvenoj mreži Instagram uz video-snimak nastupa u Ateljeu 212.

Podsetimo, Novak je nedavno oduševio svet kada je zapevao na prestižnom festivalu „Sanremo“, a tada je izveo jednu od numera Erosa Ramacotija.

Ovim nastupom Nole je dokazao da za njega nema zime ako odluči da se povuče iz tenisa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.