Skandal: Voditelji mislili da nisu u programu pa brutalno vređali Đokovića

Novinari jedne australijske televizije vređali su Novaka Đokovića dok se pripremaju za uključenje u program nesvesni da su kamere već uključene.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak uoči emisije na „Kanalu 7“, gde dvoje voditelja komentarišu situaciju oko Đokovića i eksplicitnim uvredama iznose mišljenje o srpskom teniseru.

„Kada pogledamo sve ovo, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ne ideš okolo kada si pozitivan. Pao je preko svojih laži. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče“, komentarisali su voditelji ne sluteći da se sve snima.

I zatim su nastavili.

„Većina ljudi misli da je on s**onja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da ništa nije dobio time što je poslat hotel sa migrantima. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki…“, konstatovali su novinari Kanala 7.

Radi se o nezapamćenom i nedopustivom skandalu voditelja koji su se osmehivali dok izgovaraju uvrede na račun Novaka Đokovića.

Đoković je juče, nakon pet dana u imigracionom hotelu, dobio sudski spor sa državom Viktorija i braniće titulu na Australijan openu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicuvredevoditelji
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Šesti teniser sveta Andrej Rubljov priznao je da je u Australiju došao pozitivan na koronavirus i da mu je dopušteno da učestvuje na turniru. Rubljov, koji je prilikom sletanja u Melburn imao pozitivan nalaz, naveo je da ga je granična policija pustila u zemlju. Momak iz Moskve osvrnuo se na lošu situaciju sa testovima na ovogodišnjem turniru, posle čega je priznao da je došao zaražen.

  • Anonimni

    Vi Australijanci da vam djedovi nisu bili zločinci bili bi englezi.Pomijo jedna,nikada više ne treba vam doći u tu vašu Australiju.

  • Anonimni

    To je njihovo lično mišljenje. Imaju pravo na to. E, sad sto su to svi čuli to je već nešto sasvim drugo. I mi možemo izneti svoje mišljenje.

  • Anonimni

    Pa sta su rekli pogresno?

  • Anonimni

    Pa bubasvabe su uvek zavidele lavovima

  • Nataša Gajić

    „zavidljivci i zlobnice tek tako opstaju“- ne trebaju im „istomišljenici“ već da ih dobro protresu iz gaća tamo gdje rade ako je to „javni servis za blaćenje ispravnijih nego što treba“- haha smiješni u neznanju… par tiposa