U trendu

Skandal: Voditelji mislili da nisu u programu pa brutalno vređali Đokovića

Novinari jedne australijske televizije vređali su Novaka Đokovića dok se pripremaju za uključenje u program nesvesni da su kamere već uključene.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak uoči emisije na „Kanalu 7“, gde dvoje voditelja komentarišu situaciju oko Đokovića i eksplicitnim uvredama iznose mišljenje o srpskom teniseru.

„Kada pogledamo sve ovo, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ne ideš okolo kada si pozitivan. Pao je preko svojih laži. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče“, komentarisali su voditelji ne sluteći da se sve snima.

I zatim su nastavili.

„Većina ljudi misli da je on s**onja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da ništa nije dobio time što je poslat hotel sa migrantima. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki…“, konstatovali su novinari Kanala 7.

Radi se o nezapamćenom i nedopustivom skandalu voditelja koji su se osmehivali dok izgovaraju uvrede na račun Novaka Đokovića.

Đoković je juče, nakon pet dana u imigracionom hotelu, dobio sudski spor sa državom Viktorija i braniće titulu na Australijan openu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)