Šumaherova porodica opet mora da rasprodaje imovinu da plati skupo lečenje

„Nedostaje mi Mihael. Ne samo meni. I deci, njegovom ocu, svima oko njega. Svima nedostaje. Ali on je ovde, drugačije, ali tu je. Svaki dan mi i dalje pokazuje koliko je jak“, rekla je nedavno Korina Šumaher, uplakana supruga legendarnog prvaka Formule 1, Mihaela Šumahera.

Već osam godina prošlo je od teške nesreće koju je Mihael doživeo na skijanju na Alpima, a skoro svakodnevno stižu nove informacije o njegovom stanju, koliko god se njegova porodica trudila da to drži u privatnosti. Javnost jednostavno želi da zna šta se događa s njihovim herojem koji je obeležio istoriju Formule 1.

Poslednja u nizu informacija je da je njegova porodica prisiljena da prodaje imovinu koju su stekli kako bi mogli da plate skupo lečenje koje je Mihaelu potrebno da ostane živ. Ali, to nije prvi put da to moraju da urade.

Već su ranije prodavali vilu u Švajcarskoj kao i luksuzni model Mihaelovog Mercedesa, piše Večernji list.

Previše detalja još nije iscurilo u javnosti, ali navijači širom sveta se i dalje nadaju da će Šumi ozdraviti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mihael Šumaherporodica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Ako posle ovoliko godina nisu skontali da nema vajde od njega, neka rasprodaju svu imovinu slobodno.Sa druge strane, možda i ima neke vajde od održavanja u ž ivotu, to možemo samo da nagađamo..