Švajcarci tvrde: Đoković operisao ruku u Federerovom rodnom gradu (foto)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković operisao je lakat na jednoj klinici u Bazelu, tvrde švajcarski mediji. Kako navodi list Blik, Novak je operisan u sredu na Klinici „Mutencer“, gde je i fotografisan sa zavojem na ruci.

Spekuliše se da je Đokovića sa poznatom klinikom u rodnom mestu Rodžera Federera povezao trener Radek Štepanek. Štepanek je svojevremeno, tokom zabavljanja sa švajcarskom teniserkom Martinom Hingis i sam posetio ovu kliniku.

Đoković je po povratku iz Melburna, prvo boravio u Pragu. Očigledno da češka klinika, takođe po preporuci češkog trenera, nije bila na zadovoljavajućem nivou, pa je Đoković potražio novo rešenje.

Srpski teniser je bio odsutan šest meseci zbog problema sa laktom desne ruke. Vratio se na Australijan openu, ali je bilo očigledno da nije rešio povredu.

Novak ima problem sa delom kosti koji se odvojio i pravi mu problem u laktu. U prethodnom periodu nije želeo da ide na operaciju, već je lakat lečio drugim metodama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicoperacija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Vecina misli ako je to Svajcarska, da su oni sve moguci, ne zavaravjte se, ja znam puno pacijenta koji su imali prelome ruke ili noge, i svi su ostali sepavi sa krivim rukama ili nogama. Imaju tehniku i raspolazu sa svim mogucim aparatima ali se i previse sluze knjigom i nisu obdareni da nesto improvizuju i urade jednostavno i dobro.