„To me je izluđivalo“: Beker otkrio šta mu je toliko smetalo kod Đokovića

Iza Novaka Đokovića je sjajna (polu)sezona, koje je okončao povratkom na prvo mesto. Posle operacije lakta i obnavljanjem saradnje sa starim stručnim štabom, naš najbolji teniser je maestralnim pobedama i osvajanjem titula sa više od 1.500 bodova nadmašio Nadala i vratio se na poziciju koja mu pripada. Sada je vreme da se ode na duži odmor i krene sa pripremama za novu sezonu.

Posle velikog Novakovog uspeha, oglasio se i nekadašnji Đokovićev trener, Boris Beker.

Nemac je Noletovom stručnom štabu bio je od 2014. do 2016. godine, a u tom periodu je naš teniser osvojio šest grend slem titula. Ipak, bila je ta jedna sitnica koja je Bekera žestoko iritirala dok je trenirao Đokovića.

– Đokovićevo tapkanje loptice me je izluđivalo u vreme kada sam mu bio trener, a i sada je to slučaj. To je navika, to je ritam, to je nešto što on radi i način na koji prikuplja fokus – objasnio je Nemac

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Boris Bekernovak djokovic
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Miša

    Pa to mu je deo koncentracije.nasa ju je u tapkanju lopte.Neko ima nesto drugo.Misli da vise sad iritira ono odbrojavanje sekundi dok igraci treba da serviraju,a pocinje sa ustankom sa klupe.To je bas glupo.Treba da izaberu loptice,malo da se fokusiraju na servis,a ono im cuka iza ledja.U redu kada počnu da biraju loptice,ali kad krenu sa sedista,pa nekad prodje i blizu 10 sec.Sta mu onda ostaje za koncentraciju.