Toni Nadal stao u odbranu Novaka Đokovića

Stric i mentor Rafaela Nada, Toni Nadal, stao je u odbranu Novaka Đokovića, nakon incidenta zbog kojeg je srpski teniser diskvalifikovan sa US Opena, prenose sportski mediji.

Đoković je pogodio linijsku sutkinju loptom u vrat.

– Nije imao nameru da bilo koga udari. Postoji propis koji kaže da ukoliko udarite sudiju posledica je eliminacija. I to je to, a dodatni je problem to što je pogođena jabučica – rekao je Nadal.

Iako je Đoković ostao bez šanse da osvoji Grend slem, a ova situacija može da se odrazi i u budućnosti, Nadal smatra da sve ovo nije dobro za tenis.

– Svi oni koji su ostali u takmičenju dožive olakšanje kada glavni favorit ispadne. Ali, realnost je bolna situacija za njega i to nije dobro za tenis. Biti diskvalifikovan kao prvi reket sveta je udarac. Ima, međutim, vremena do Rolan Garosa i verujem da će se do tada oporaviti – kazao je Nadal.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicToni NadalUS Open
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    SRBIN !Cestitam ti i zahvaljujem se zajedno sa MILIONIMA SRBA na postenju ,za razlku od onog tvog pulena ti si POSTENI SPANAC sa kim ce se NOVAK kad se doseli uvek rado druziti .A za NADALA PORUKA ;Mecka igra pred svakom kucom .

  • Anonimni

    Svaka cast STRIKO,samo onaj tvoj pljuje svog nekadasnjeg drugara ,reci mu da to nije lepo i on je udario decaka koji skuplja loptice!