Troicki urlao na sudiju: Nemoj da lažeš, napraviću problem (video)

Viktor Troicki našao se u središtu skandala tokom čelendžera u Hamburgu, na kom je poražen u 3. kolu od Španca Zapate Miralesa sa 6:3, 7:6.

Troicki se naljutio zbog jedne sudijske odluke zbog koje je izgubio servis pred kraj drugog seta i potpuno podivljao.

Linijski sudija zaboravila je da se oglasi nakon jednog auta koji je pogodio srpski teniser, a nakon kratke pauze dala je znak da je bio aut. Troicki je podivljao i krenuo u obračun sa sudijom i supervizorom turnira.

„Dođi ovamo, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi ovamo, napraviću problem“, govorio je Troicki supervizoru, a onda je počeo da urla na sudiju:

„Želiš li problem? Pozovi ga! Kunem ti se da ću vikati još glasnije ako se ne predomisliš. Nemoj da lažeš, ona nije ništa rekla. Video sam da je bila zbunjena i nije znala šta je videla“.

Njegove molbe nisu urodile plodom pa je nastavio da gunđa.

„Nije njena krivica, tvoja je krivica. Ali ne krivim tebe“, rekao je Troicki, nakon čega ga je sudija pitao šta očekuje od njega:

„Iskreno, ne očekujem ništa od tebe. Možda jedino očekujem da padneš sa stolice. To je jedino što očekujem“, zaključio je Troicki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sudijaTroicki
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Troici je netalentovani teniser koji fakticki apsolutno nista u tenisu nije ostvario. Ogroman kompleks ima zbog Novaka. Ovo ponasanje na terenu je necivilizovano i treba ga trajno izbaciti sa ATP turnira. Osim toga treba mu naplatiti ogromnu kaznu.