„Zašto, Novače, zašto?“: Širi se snimak reakcije novinara koji je intervjuisao Đokovića

U intervjuu koji je dao za britanski BBC, najbolji teniser sveta Novak Đoković otkrio je da se neće pod prisilom vakcinisati protiv koronavirusa. Spreman je, kaže, da žrtvuje trofeje, bude li ga neko terao na vakcinaciju.

Amol Rajan, novinar koji je s njim uradio veliki intervju, ostao je u šoku nakon te Novakove rečenice, a potom je dramatično upitao: Zašto, Novače, zašto?!

Činilo se kao da je inscenirano, a evo kako je zapravo sve teklo:

Rajan: Jesi li spreman da se odrekneš prilike da postaneš najveći teniser koji je ikada uzeo reket u ruke, statistički? Zato što imaš tako snažne emocije po ovom pitanju?

Novak: Da.

Rajan: Ako to znači da ćeš propustiti Rolan Garos, Vimbldon… Da li je to cena koju si spreman da platiš?

Novak: Da, spreman sam da platim tu cenu.

Rajan: Zašto Novače, zašto?!

Novak: Princip da ja donosim odluku o sopstvenom telu važniji je od bilo čega drugog.

Kompletan intervju novinara BBC-ja Amola Radžana sa Novakom Đokovićem biće emitovan na BBC One u 21:30 po našem vremenu, u utorak, 15. februara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicnovinarreakcija
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bravo legend,slazem se sa tobom .Ja takodje nedam niko da mi ubrozga z telo nesto nadilno ,zašta neznaju ni oni cemu to .Nema efekat zastite, jos pravi tromb u organizmu imi se pozpisujemo da snosimo odgovornost.Pa ako sam odgovorna za prijenu , onda mogu odluciti i da je ne primim.

    • Anonimni

      Bravo Novače, ti si NAJVEĆI ČOVEK VEKA, TAKO TREBA

  • Zoran Zemun

    nek mu je sa srecom, ali ga ipak ne razumem. Od se rodimo kljukaju nas vakcinama, inekcijama, tabletama, na zalost ova je samo jos jedna u nizu. Mislim da se ideoloski ratovi treba da vode za malo vise, univerzalnije ciljeve… Dao im je jos jedan argument da ga hule.

    • Anonimni

      Ako dosad nisi razumeo, neces nikad.

    • Rade

      U Srbiji imaš sve tipove vakcina možeš da biraš koju ćeš a i ne moraš, odgovaraš za sebe…ja to zovem slobodom i demokratijom Neke države prave poslušne robove od svojih građana…

      • Milan

        I naša.