Hotel Šeraton dobio nagradu „Kapija uspeha“

NOVI SAD – Hotel Šeraton (Sheraton) Novi Sad, koji posluje u okviru MK Grupe, dobitnik je ovogodišnje nagrade „Kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2018. godini“, koja se dodeljuje u okviru događaja „Kapija uspeha“ u organizaciji Privredne Komore Vojvodine.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević je, zajedno sa predsednikom Privredne komore Vojvodine Boškom Vučurevićem, uručio nagradu PKV direktorki prodaje i marketinga hotela Šeraton Senki Prijović, saopšteno je iz MK Grupe.

„Ponosni smo što smo dobitnici ovog prestižnog priznanja, koje za nas predstavlja potvrdu kvaliteta usluge koju pružamo brojnim gostima iz čitavog regiona”, izjavila je Prijović i izrazila veliko zadovoljstvo što je hotel Šeraton Novi Sad bio i domaćin ovog prestižnog događaja.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević je naveo da su turizam i ugostiteljstvo najbrže rastuća privredna grana u Srbiji i u AP Vojvodini, u kojoj ima još prostora za razvoj i dostizanje još boljih rezultata.

On je dodao da je Pokrajinska vlada prepoznala značaj ulaganja u ovu oblast, te da se pored podsticajnih mera krenulo i sa direktnim ulaganjima.

Nagradu „Kapija uspeha“ PKV dodelila je 27. put za redom, onima koji postižu najbolje rezultate u oblasti turizma i ugostiteljstva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar