U trendu

Hotel Ε eraton dobio nagradu „Kapija uspeha“

NOVI SAD – Hotel Ε eraton (Sheraton) Novi Sad, koji posluje u okviru MK Grupe, dobitnik je ovogodiΕ‘nje nagrade „Kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2018. godini“, koja se dodeljuje u okviru dogaΔ‘aja „Kapija uspeha“ u organizaciji Privredne Komore Vojvodine.

Potpredsednik Pokrajinske vlade ĐorΔ‘e MiliΔ‡eviΔ‡ je, zajedno sa predsednikom Privredne komore Vojvodine BoΕ‘kom VučureviΔ‡em, uručio nagradu PKV direktorki prodaje i marketinga hotela Ε eraton Senki PrijoviΔ‡, saopΕ‘teno je iz MK Grupe.

„Ponosni smo Ε‘to smo dobitnici ovog prestiΕΎnog priznanja, koje za nas predstavlja potvrdu kvaliteta usluge koju pruΕΎamo brojnim gostima iz čitavog regiona”, izjavila je PrijoviΔ‡ i izrazila veliko zadovoljstvo Ε‘to je hotel Ε eraton Novi Sad bio i domaΔ‡in ovog prestiΕΎnog dogaΔ‘aja.

Potpredsednik Pokrajinske vlade ĐorΔ‘e MiliΔ‡eviΔ‡ je naveo da su turizam i ugostiteljstvo najbrΕΎe rastuΔ‡a privredna grana u Srbiji i u AP Vojvodini, u kojoj ima joΕ‘ prostora za razvoj i dostizanje joΕ‘ boljih rezultata.

On je dodao da je Pokrajinska vlada prepoznala značaj ulaganja u ovu oblast, te da se pored podsticajnih mera krenulo i sa direktnim ulaganjima.

Nagradu „Kapija uspeha“ PKV dodelila je 27. put za redom, onima koji postiΕΎu najbolje rezultate u oblasti turizma i ugostiteljstva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.