NS: Otac izvršio samoubistvo na terasi, ćerka od muzike nije ništa čula

Z. S. (64) izvršio je samoubistvo u Novom Sadu, u ulici Cara Lazara. On je na terasi prizemnog stana ispalio metak iz puške sebi u glavu.

U stanu je u kritično vreme bila i ćerka pokojnog čoveka koja je istražnim organima izjavila da je bila u svojoj sobi, slušala muziku i nije čula pucanj.

Telo je preneto na Institut sudske medicine na obdukciju, po nalogu Tužilaštva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novi sadsamoubistvo
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Sanja

    U potpunosti se slazem sa Vama, Bambi! Strasno, samo crna hronika, ali ovo se sistematski radi da bi skrenuli temu sa glavne teme i da kazemo: ma dobro je samo nek’ smo zivi! Tuuuzno!!!

  • bambi

    I sada vi to pisete ljudima, da ljudi to citaju, svakog dana po jedno ubistvo, samoubistvo, tuca, krvoprolice, pljacka, prebijanje…. Pa je li ste normalni vise? Prestanite vise da ljude drzite u jednom strahu, u jednoj bojazni. Prestanite vise da pisete o ovakvim stvarima. Postoje institucije u ovoj zemlji koje se bave ovim stvarima. Stvarno nema smisla. Da nam deca ovo citaju i prepricavaju. I koga ovo zanima. Sta mene, evo konkreno u ovom slucaju briga, da li je neko ostao u sobi, da li je slusao muziku i tome slicno? Da covek vise povrati koje sve gluposti na sajtovima nece da procita. To neko namerno ljude opterecuje sa ovim stvarima. Sram da vas bude.