Otac nastradale Andree Bojanić najavio žalbu, oglasio se i Željko Mitrović

Otac nastradale Andree Bojanić najavio je da će podneti žalbu na odluku da sin vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića nosi nanogicu 12 meseci.

Savo Bojanić izjavio je da je odluka Prvog osnovnog suda u Beogradu u slučaju sina vlasnika Pinka Aleksandra Mitrovića „presuda ocu, a ne sinu“ i da je reč o „politički motivisanoj presudi“.

Kako prenosi portal Raskrikavanje, Savo Bojanić je najavio da će podneti žalbu na tu odluku a taj portal navodi da je žalbu najavilo i Prvo osnovno tužilaštvo.

Aleksandar Mitrović je osuđen je na 12 meseci nošenja nanogice u svom stanu i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana za dva krivična dela – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Posle izricanja presude njegovom sinu, oglasio se i vlasnik TV Pink Željko Mitrović, koji je na Tviteru napisao da je Aleksandar nevin.

„Posle tri veštačenja, koje nisam tražio ja ili moj sin Aleksandar, već tužilaštvo, sva tri su potvrdila da moj sin Aleksandar nije krivm ali je danas sud osudio mog sina samo zato što je moj sin! E, moj časni sude!“, napisao je Željko Mitrović na Tviteru.

Aleksandar Mitrović je 18. jula 2013. godine, vozeći džip Ustaničkom ulicom, iz pravca Bulevara kralja Aleksandra prema Ulici Vojislava Ilića, na pešačkom prelazu udario i usmrtio 17-godišnju Andreu Bojanić.

Prema tvrdnjama tužilaštva, Mitrović je vozio brzinom većom od 81 kilometar na sat, a od siline udarca Andrea Bojanić je odletela 29 metara.

Mitrović se udaljio sa mesta nesreće, a policiji se javio naknadno.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

andrea bojanicpresudaŽeljko Mitrović
Komentari (12)
Dodaj komentar
  • milan

    Ako imas malo covecnosti gospodine Bojanicu tebi sud netreba.Presudi kopiletu sam.Metak u celo. Znam mnogi ce reci sta ovaj lupa pa metak je preskup za zivot tog usranka odvratnog Mitrovica.

    • Anonimni

      Izvini druze a kome da presudi ? kad je sam izjavio da Mitrovic nije kriv uzela kerina pare za rodjeno dete .

  • alien

    Bilo bi mu dovoljno mesec dana u običnom zatvoru pa da vidi šta se vrti gde burgija neće.

  • Anonimni

    Sram te bilo Željko. Misliš sve možež da kupiš. Čuvaj se osvete. Stići će na vrijeme, kad mali izađe iz zatvora.

  • bambi

    Kazna za ovo delo je, ako se ne varam 40 godina u zatvoru, a ne 12 meseci u kuci sa bazenom sa zlatnom nanogicom uz tv Pink? Osim toga,iz presude nije jasno, da li dok je u kuci, ako kuca moze da bude pritvor, ima pravo da gleda porno filmove i da li moze da jede biftek uz kvalitetno vino iz 1880. godine? Takodje nije jasno javnosti, ako je vec izmisljeno ovo sa nanogicom kao poslednja smejurija u 21. veku, da li to ima za cilj da se posten svet napravi na budalu, da se ismejava i da li sa svoje strane ovo znaci da trebamo omladinu da u ovom duhu vaspitavamo posto vidimo da su sudovi uvek na strani pocinioca dela a nikada na strani onog ko je zrtva?

  • Anonimni

    Kakva sramota za takozvano pravosudje! Nikad se nece oprati.

  • AA ( americki alah)

    Mitrović se udaljio sa mesta nesreće, a policiji se javio naknadno. Znaci “ udaljio se“, fino, sad ce svi imati pravo da se udalje i pozovu na ovu presudu. Dakle : “ GAS,GAS,GAS stiti vas prvi osnovni sud u bg.

  • AA ( americki alah)

    e zeljko mitrovicu, places, a nije ti zao ubijene cure? E casni zeljko, trebam li jos nesto dodati?

  • Anonimni

    Je li to ona televizija, gde Vučić gostuje svaki drugi dan ?

  • Vlah

    Na pjesackom prelazu udario dete 29 metara letela jos razgulio sa lica mesta i jos se Mitrovic zali na sud a sta bi otac poginulog deteta trebo pravosudze gore od Kosovskog pravosudza fuj.

  • Anonimni

    Pa mozda je nije VIDEO ?

  • batamrca

    lova vrti di burgija nece