Otmičara iz Malče odala samo jedna greška (video)

Malčanski berberin je napravio jednu grešku zbog koje je uhapšen nakon 17 dana potere, prenose mediji.

Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u svom mestu, i to kraj seoskog groblja, nakon opsežne akcije policije.

Groblje se nalazi izuzetno blizu njegovoj kući, na svega 250 metara, a skretanje ka groblju nalazi se samo 20 metara od dvorišta gde živi njegova porodica.

Policija je munjevito reagovala na dojavu meštana da je Ninoslav viđen upravo u svom selu, na svega nekoliko stotina metara od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat, i to u dvorištu komšije u čijoj je štali prespavao.

On je tada, ipak, izmakao policiji za petama, ali znajući da nije mogao da ode daleko, policija je blokirala celo selo i ubrzo ga pronašla na groblju.

Kako je posvedočio komšija, Ninoslav je bio ispijen, prljav od blata i imao je bradu. Međutim, hitao je ka kapiji i nije gubio snagu ni izdržljivost da do poslednjeg trenutka beži.

Napravio je jednu grešku, ali fatalnu

Jednu, ali fatalnu grešku napravio je Ninoslav Jovanović danas i zbog nje je uhapšen. Naime, on je ogladneo, pa se zato vratio u svoje selo. Policija je, igrom logike, pretraživala šire područje, ali Berberin se ipak, potpuno neočekivano, vratio u svoje selo, gde su ga opazile komšije. Pitanje je kad bi bio uhapšen da je nastavio da se krije po napuštenim štalama u okolnim zabačenim mestima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

malcanski berberinMonika
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ministar se „dici“ usphom policije posle samo 17 dana! Sada ovog coveka Peru stavljaju mediji na nisan nekome (porodici uhapsenog i dr.) .On resio problm a svita od 500 obucenih i placenih profesionalaca to nije mogla za 17 dana? Ne vodi se akcija iz Beograda vec na terenu i od stvarnih lokalnih profesionalaca a ne skorojevica Megatrend-ista. Kad je neko mogao da vise godina gaji marihuanu tik uz Beograd bez „reakcije vlasti onda je mozda logicno da pojedinac izmice 17 dana. Toliko

  • Anonimni

    Nije on za vas dragi gospodo u belim kragnama, sakoima i kravatama berberin, vec je Rambo! Vidi se ko je za sta sposoban, da ne duzim… po ministrima. Kuku nama sa…

  • bambi

    Mora se razmotriti ponovno uvodjenje smrtne kazne. Postoje dela gde drustvo ne moze da ostane ravnodusno. Inace, a propo cele ove price, kada bi umesto zatvora u Republici Srbiji bila varijanta zatvor sa 12h radom, ne bi vise bilo kriminala u drzavi. Zalosno je, ali se mora podvuci dva puta, da u nasoj zemlji na brdovitom Balkanu, pojedini mucenici namerno pocine krivicno delo jer onda dobijaju krov nad glavom, tri obroka i krevet, pa makar to bio i zatvor.

  • samo kažem mada znam

    A,da ga,drage sudije,koje sudite u“ime naroda“iako taj narod niko nikad nije pitao za odobrenje,dakle samovoljno to radite bez narodnog ovlašćenja,dakle tog istog“malčanskog berberina“,kako ga prozvaste,ipak prepustite NARODU da malo sa njim i njemu takvima malo prozbore koju… bilo bi lekovito-garntovano!

  • Anonimni

    Znaci sve vreme je bio u selu kod keve i u svom selu. A ovi ga traze u Bugarskoj. E policijo.

  • Anonimni

    Kuku lele, da je „brica“ koristio „hajdučki termin“ (posle Đurđevdana) mogao bi da se krije bar do 2025 kad „prosečna“ plata bude 900evra i da se snabdeva sa popustom u ovim novim megamarketima, osim ako ga ne prepozna neka kasirka, čisto da mu proveri karticu.

  • Anonimni

    kakav inteligentan lik.jbg,nije imao vise sta da jede.zezao ih 17 dana i to sve krijuci se u svom selu i pored.ovi sto su ga trazili,momentalni otkaz zbog niskog IQ

    • S2

      Uobičajeno je da većina policajaca nisu iz mesta u kojem službuju, pa ne poznaju teren na kojem rade. Čak moraš da im objašnjavaš gde se neka ulica u gradu nalazi, kad prijavljuješ nešto. Još kad u mojoj Subotici ne govore jezike sredine, skoro da nema uslova za bolju efikasnost. Armija ljudi je jurila jednog begunca dve nedelje…