U trendu

Otmičara iz Malče odala samo jedna greška (video)

Malčanski berberin je napravio jednu grešku zbog koje je uhapšen nakon 17 dana potere, prenose mediji.

Uhapšen Malčanski berberin

Privođenje Malčanskog berberina u policiju nakon višednevne potere…

Gepostet von Sputnik Srbija am Sonntag, 5. Januar 2020

Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u svom mestu, i to kraj seoskog groblja, nakon opsežne akcije policije.

Groblje se nalazi izuzetno blizu njegovoj kući, na svega 250 metara, a skretanje ka groblju nalazi se samo 20 metara od dvorišta gde živi njegova porodica.

Policija je munjevito reagovala na dojavu meštana da je Ninoslav viđen upravo u svom selu, na svega nekoliko stotina metara od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat, i to u dvorištu komšije u čijoj je štali prespavao.

On je tada, ipak, izmakao policiji za petama, ali znajući da nije mogao da ode daleko, policija je blokirala celo selo i ubrzo ga pronašla na groblju.

Kako je posvedočio komšija, Ninoslav je bio ispijen, prljav od blata i imao je bradu. Međutim, hitao je ka kapiji i nije gubio snagu ni izdržljivost da do poslednjeg trenutka beži.

Napravio je jednu grešku, ali fatalnu

Jednu, ali fatalnu grešku napravio je Ninoslav Jovanović danas i zbog nje je uhapšen. Naime, on je ogladneo, pa se zato vratio u svoje selo. Policija je, igrom logike, pretraživala šire područje, ali Berberin se ipak, potpuno neočekivano, vratio u svoje selo, gde su ga opazile komšije. Pitanje je kad bi bio uhapšen da je nastavio da se krije po napuštenim štalama u okolnim zabačenim mestima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.