Šest osoba povredjeno u udesima u Beogradu, tri osobe imale trovanje gasom

Jedna žena povredjena je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 8.25 na skretanju sa mosta na Adi Ciganliji ka Centru Sava, kazala je agenciji Beta potparolka Hitne pomoći u Beogradu Nada Macura.

Ona je dodala da je jutros oko 6.00, u sudaru kamiona i automobila na Pančevačkom putu, povredjen muškarac (57). On je zbog povreda prevezen u Urgentni centar.

Posle ponoći dogodile su se još tri saobraćajne nesreće.

U udesu koji se dogodio u Bulevaru kneza Aleksandra Karadjordjevića oko 00.30 povredjena je žena (46). Muškarac (45) povredjen je u nesreći koja se dogodila oko 1.00 na Bulevaru Nikole Tesle. Njih voje su prevezeni u Urgentni centar na dijagnostiku.

Mladić (22) povredjen je oko 1.20 u Beogradskoj ulici u Ugrinovcima kada se prevrnuo njegov automobil. On je prevezen na dalje lečenje u Kliničko-bolnčki centar Zemun.

Muškarac (32) lakše je povredjen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22.30 na raskrsnici ulica Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića.

Hitna pomoć reagovala je sinoć oko 22.30 i zbog trovanja gasom jedne porodice u Ulici doktorke Drage Ljočić. Muškarac (44), žena (41) i devojka (21) bili su ošamućeni kada je došla lekarska ekipa, ali su se osvestili i prevezeni su na Vojno-medicinsku akademiju.

Hitna pomoć noćas je obavila 141 intervenciju. Pomoć su najčešće tražili astmatičari, a lekarske ekipe reagovale su i zbog ljudi u alkoholisanm stanju, sporadičnih tuča i padova s povredama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar