Sipali deterdžent u fontanu na Slaviji, snimile ih sigurnosne kamere (video)

Juče je u Begradskoj hronici objavljen snimak na kojem se vide osobe koje u fontanu na Trgu Slavija sipaju deterdžent.

– Ova za sada nepoznata lica, a nadam se da će Tužilaštvo brzo da utvrdi ko je na snimku, ubacila su u fontanu veću količinu deterdženta. Na taj način su pokušali da oštete fontanu, jer kada se unutra nađe deterdžent dođe do oštećenja mehanizma u samoj fontani – objasnio je Goran Vesić, i dodao da je ovo drugi takav slučaj u poslednjih nekoliko meseci.

Beogradski vodovod uradio analizu i potvrdilo se da se u fontani nalazi veća količina deterdženta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fontana na Slavijihuligani
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Balkan

    Ako ih indentifikujete i uhvatite moj predlog je da najmanje mesec dana ciste po gradu i fonatane takodje a na ledjima da im bude ispisano ja sam kriv za fonatanu. Ako su mladi onda zajedno sa roditeljima. Pa tako redom i za one sto se prave pametni pa svrakopisuju po zidovima ili oni sto unistavaju murale, sve to na kazne ciscenja po gradu zajedno sa roditeljima.

  • Anonimni

    VOle oni fontanu ali tesko im pada sto je oni ne sagradise ali su zato u pionirskom gradu ostavili sagradjeni papirni objekat da traje koliko i kontejneri koji propadaju u zemlju kad stanes pored njih i tako jos neke ,,sitnice,,tranvaji koji idu samo pravo kad dodju u krivinu vozac izadje i zanosi.

  • Anonimni

    Svi glavni gradovi imaju slične fontane , samo naši idioti tzv. europejci to ne vole

  • zoran

    A kada ce da miniraju fontanu ove budale..kada im toliko smeta.