Srpska atletičarka posle napada na auto-putu donela životnu odluku

Poslednja dva dana srpska javnost pomno je pratila događaj koji se dogodio pred vikend na auto-putu i to kod naplatne rampe u Vrčinu, kada su srpsku atletičarku Tatjanu Mirković-Jelaču i njenog muža napali kolega sa staze Marko Jevremović i mladićev otac.

Javnost je takođe mogla da pročita i obe verzije događaja i nema nikakve dileme da one deluju, svaka za sebe uverljivo, ali jedna stvar ostaje nepobitna – agresija koju su ispoljili atletičar Jevremović i otac kod naplatne rampe prešla je dozvoljene granice.

Jelača je i dalje u potpunom šoku iako joj se glava u međuvremenu malo „ohladila“.

Ipak, u svetlu događaja koji su se dogodili posle njihovih nastupa na mitingu u Kruševcu, ona je donela jednu važnu, za mnoge ljude životnu odluku – da napusti Srbiju.

„Moramo da se sklonimo. Moj muž je državljanin Nemačke, a njihova ambasada takve stvari shvata ozbiljno. Ovo nije šala. Životi su nam ugroženi“, kazala je Tatjana Mirković-Jelača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

marko jevremovićtatjana mirković-jelača
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • milovan

    Pa Srbija je definitivno drzava ludaka.Tu svatko radi sta hoce.Sirotinja tuce ko kofa moze.Policsjvi,sudije,dototi,inspektori kradu.Politicari unistavsju drzavu.Ovo nema nigde.Ali ssmo zato sto drzava nije drzava. Strasno.pa dalije normalno da coveku netko u BG jebe majku kroz prozor kola u pokrrtu samo zato sto vozi strana kola.Nigde to nisam dozivio osim u Srbiji.Nigde.

  • Drda

    Nemacki drzavljanin? Pa sto onda izaziva lude Srbe!?

  • Nije nego

    A da sačeka šta će policija reći na sve to? Pa posle da bega iz zemlje?