U trendu

Srpska atletičarka posle napada na auto-putu donela životnu odluku

Poslednja dva dana srpska javnost pomno je pratila događaj koji se dogodio pred vikend na auto-putu i to kod naplatne rampe u Vrčinu, kada su srpsku atletičarku Tatjanu Mirković-Jelaču i njenog muža napali kolega sa staze Marko Jevremović i mladićev otac.

Javnost je takođe mogla da pročita i obe verzije događaja i nema nikakve dileme da one deluju, svaka za sebe uverljivo, ali jedna stvar ostaje nepobitna – agresija koju su ispoljili atletičar Jevremović i otac kod naplatne rampe prešla je dozvoljene granice.

Jelača je i dalje u potpunom šoku iako joj se glava u međuvremenu malo „ohladila“.

Ipak, u svetlu događaja koji su se dogodili posle njihovih nastupa na mitingu u Kruševcu, ona je donela jednu važnu, za mnoge ljude životnu odluku – da napusti Srbiju.

Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primer drugima, da primene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobegla sa mesta zlocina, gde su nam pretili zivotima, a policija trenutno obavlja svoj posao.STOP NASILjU!

Gepostet von Tatjana Mirković -Jelača am Sonntag, 11. Juni 2017

„Moramo da se sklonimo. Moj muž je državljanin Nemačke, a njihova ambasada takve stvari shvata ozbiljno. Ovo nije šala. Životi su nam ugroženi“, kazala je Tatjana Mirković-Jelača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.