Strankinja prebila sudiju prekršajnog suda u S. Mitrovici

BEOGRAD – Predsednicu Prekršajnog suda u Sremskoj Mitrovici Zoricu Marković Ilieski u utorak je brutalno pretukla u sudnici jedna strankinja nakon što joj je sudija izrekla novcanu kaznu od 15.000 dinara zbog prekršaja iz Zakona o strancima.

Sudija je u napadu zadobila teške telesne povrede, navodi se u saopštenju Udruženja prekršajnih sudija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nije Amerikanka nego Madjarica a privedena je zbog toga sto nije imala kod sebe pasos, ja mislim da je za taj prekrsaj ipak prevelika kazna, gospodja sudija zasluzuje vise batina.

  • Anonimni

    Treba nasu drzavu propitati zasto je platila od NASEG novca za tamo neku budalu. Zasto nije ostao da robija nego mu nas konzulat obezbedjuje falsifikovane papire i svercuje ga iz SAD u Srbiju.

  • Zoran

    A sada mi treba da tražimo odštetu od Amerike kao što smo smi platili prebijanjenekog anonimnog Brajana Štajnhauera u maju 2008. godine od strane Miladina Kovačevića košarkaša posle svađe u kafani. Mislim da je naša država tada platila 900.000 dolara. Koliko košta kada stranac prebija sudiju u jednoj suverenoj zemlji zato što je nezadovoljan presudom? Šta je mislila ta Amerikanka – da ima diplomatski pasoš?