U trendu

Strankinja prebila sudiju prekršajnog suda u S. Mitrovici

BEOGRAD – Predsednicu Prekršajnog suda u Sremskoj Mitrovici Zoricu Marković Ilieski u utorak je brutalno pretukla u sudnici jedna strankinja nakon što joj je sudija izrekla novcanu kaznu od 15.000 dinara zbog prekršaja iz Zakona o strancima.

Sudija je u napadu zadobila teške telesne povrede, navodi se u saopštenju Udruženja prekršajnih sudija.

(Tanjug)

3 komentara
  1. Anonimni

    Nije Amerikanka nego Madjarica a privedena je zbog toga sto nije imala kod sebe pasos, ja mislim da je za taj prekrsaj ipak prevelika kazna, gospodja sudija zasluzuje vise batina.

  2. Anonimni

    Treba nasu drzavu propitati zasto je platila od NASEG novca za tamo neku budalu. Zasto nije ostao da robija nego mu nas konzulat obezbedjuje falsifikovane papire i svercuje ga iz SAD u Srbiju.

  3. Zoran

    A sada mi treba da tražimo odštetu od Amerike kao što smo smi platili prebijanjenekog anonimnog Brajana Štajnhauera u maju 2008. godine od strane Miladina Kovačevića košarkaša posle svađe u kafani. Mislim da je naša država tada platila 900.000 dolara. Koliko košta kada stranac prebija sudiju u jednoj suverenoj zemlji zato što je nezadovoljan presudom? Šta je mislila ta Amerikanka – da ima diplomatski pasoš?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike