Surov prizor u gradskom prevozu: nasrnuo na mladića, ali to nije sve (video)

Na internetu se pojavio snimak na kom se vidi tuča u gradskom autobusu, najverovatnije u Beogradu, prenose mediji.

Naime, na snimku koji kruži Fejsbukom, može se videti odrastao muškarac koji drži mladića, kome je navučena jakna ili trenerka preko glave, i fizički ga maltretira.

U nekoliko navrata čulo se i kako mladić vrišti, a nekoliko putinika iz autobusa probalo je da skloni muškarca u plavoj jakni od napadnutog mladića.

Na drugom snimku se vidi kako je napadač izveo mladića iz autobusa i fizički ga zlostavlja pored bankine na putu.

U pozadini se čuju komentari putnika koji kažu „ovaj je lud“.

Inače, u nekim postovima piše da je napadač kontrolor, ali se to ne može zaključiti ni po čemu pa ostaje samo da čitaoci sami protumače o čemu se radi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

gradski prerevoznapadprevoz
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ovo sa Bus Plusom treba ukinuti odmah. Ocigledno je to sistem koji nikada nije funkcionisao i do sada je od strane zaposlenih bilo takvih oblika izivljavanja kakvi se nisu videli ni za vreme drugog svetskog rata. Ovde se moraju podici krivicne prijave za najteze oblike sakacenja i nanosenja trajnih povreda. Inace, Problem naplate karata se moze

  • Ex faca

    Ja bi ovog po kratkom postupku

  • Ljubitelj pita

    Kako ne može ništa da se vidi, da li su kontrolori ili nisu i gde se dešava, uporedite njihova lica sa licima onih jadnih pretučenih kontrolora GSP-a, koje je navodno putnik pretukao, pa pobegao kad su se otvorila vrata autobusa?