Surov prizor u gradskom prevozu: nasrnuo na mladića, ali to nije sve (video)

Na internetu se pojavio snimak na kom se vidi tuča u gradskom autobusu, najverovatnije u Beogradu, prenose mediji.

Naime, na snimku koji kruži Fejsbukom, može se videti odrastao muškarac koji drži mladića, kome je navučena jakna ili trenerka preko glave, i fizički ga maltretira.

U nekoliko navrata čulo se i kako mladić vrišti, a nekoliko putinika iz autobusa probalo je da skloni muškarca u plavoj jakni od napadnutog mladića.

Na drugom snimku se vidi kako je napadač izveo mladića iz autobusa i fizički ga zlostavlja pored bankine na putu.

U pozadini se čuju komentari putnika koji kažu „ovaj je lud“.

Inače, u nekim postovima piše da je napadač kontrolor, ali se to ne može zaključiti ni po čemu pa ostaje samo da čitaoci sami protumače o čemu se radi.

3 komentara
  1. bambi

    Ovo sa Bus Plusom treba ukinuti odmah. Ocigledno je to sistem koji nikada nije funkcionisao i do sada je od strane zaposlenih bilo takvih oblika izivljavanja kakvi se nisu videli ni za vreme drugog svetskog rata. Ovde se moraju podici krivicne prijave za najteze oblike sakacenja i nanosenja trajnih povreda. Inace, Problem naplate karata se moze

  2. Ex faca

    Ja bi ovog po kratkom postupku

  3. Ljubitelj pita

    Kako ne može ništa da se vidi, da li su kontrolori ili nisu i gde se dešava, uporedite njihova lica sa licima onih jadnih pretučenih kontrolora GSP-a, koje je navodno putnik pretukao, pa pobegao kad su se otvorila vrata autobusa?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike