„Sav bes sam iskalio na njoj“: Ubica iz Novog Sada priznao zločin

Goran Janković, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je macolom ubio ženu, taštu i tasta, saslušan je u policiji u Novom Sadu i priznao je zločin.

Prema navodima domaćih medija, Janković je tokom saslušanja bio potpuno hladan i smiren, što je policajce i tužioca potpuno zateklo. Nijednog trenutka nije pokazao kajanje.

„Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć pre zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim“, navodno je rekao na saslušanju Janković, a prenosi Kurir.

On je priznao da je tasta i taštu ubio macolom, a da je ženu prvo pretukao i davio.

„Sav bes sam iskalio na njoj“, navodno je rekao Janković.

On je navodno dodao da se svesno krio i da nije imao nameru da se preda policiji.

„Razmišljao sam kako da pređem granicu. To mi je bio cilj. Hteo sam da se sklonim odavde i da se saberem“, navodno je izjavio trostruki ubice posle hapšenja, ali nije mogao da pobegne jer mu je putna isprava ostala u kući u

Goran Janković (37) uhapšen je juče nakon trodnevne potrage u Novom Sadu. On se krio na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novi sadpriznanjeubostvo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ova osoba je ocigledno pocinila najtezi moguci zlocin i bice osudjena maksimalnom kaznom. Takodje, ovaj slucaj treba uzeti kao sablon za istrazivanja koja ukazuju na cinjenicu da mnoge mlade devojke, pod okriljem zakona koji ih stiti, cesto se izivljavaju nad bivsim muzevima, najcesce nedozvoljavajuci ima kontakst sa decom, usmeravajuci decu protiv njega, terajuci decu da ga mrze i to godinama. Mozete misliti, ocevi u takvom stanju sta su sve spremni da urade. O tome na zalost niko ne govori nista. Pogledajte, standardna procedura u brakorazvodnim parnicama je da se godinama vode sudski procesi a Centar za socijalni rad ni na jedan podnesak ne zeli ocu da odgovori i da mu obezbedi normalan zivot sa detetetom. Stice se utisak, da se Centri dodatno izivljavaju jer im je najjednostavnije da ocevi stvarno pocine nasilj cime bi sud po kratkom postupku dodelio dete majci a Centri bi onda sve odvazni rekli pa eto bili smo u pravu. Sram da te bude Srbijo. Ovo je toliko ocigledno,