„Sav bes sam iskalio na njoj“: Ubica iz Novog Sada priznao zločin

Goran Janković, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je macolom ubio ženu, taštu i tasta, saslušan je u policiji u Novom Sadu i priznao je zločin.

Prema navodima domaćih medija, Janković je tokom saslušanja bio potpuno hladan i smiren, što je policajce i tužioca potpuno zateklo. Nijednog trenutka nije pokazao kajanje.

„Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć pre zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim“, navodno je rekao na saslušanju Janković, a prenosi Kurir.

On je priznao da je tasta i taštu ubio macolom, a da je ženu prvo pretukao i davio.

„Sav bes sam iskalio na njoj“, navodno je rekao Janković.

On je navodno dodao da se svesno krio i da nije imao nameru da se preda policiji.

„Razmišljao sam kako da pređem granicu. To mi je bio cilj. Hteo sam da se sklonim odavde i da se saberem“, navodno je izjavio trostruki ubice posle hapšenja, ali nije mogao da pobegne jer mu je putna isprava ostala u kući u

Goran Janković (37) uhapšen je juče nakon trodnevne potrage u Novom Sadu. On se krio na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.