Dama za pratnju rado bi da otkrije istinu o Putinu i Trampu (foto, video)

U želji da se izvuče iz tajlandskog zatvora, Nastja Ripka američkim medijima i službama nudi navodne dokaze o ruskom mešanju u američke izbore.

Za Vladimira Putina brojni Amerikanci veruju da je pomogao Donaldu Trampu da se useli u predsedničku rezidenciju, pa bi nagovešteni dolazak šefa Kremlja u Belu kuću, na „mesto zločina”, bio prvorazredni medijski spektakl.

Kako se saznalo ove nedelje, lider SAD prošlog meseca je u telefonskom razgovoru pozvao ruskog kolegu u goste, ali još nije jasno da li će se i kad sastanak održati. Dok samit ne bude potvrđen, američki mediji nastavljaju da prate sve događaje koji su i najmanje i najtanje povezani sa navodnim domunđavanjem izbornog štaba nekadašnjeg republikanskog kandidata i Moskve.

Tako su u „Njujork tajms”, „Vašington post”, Si-En-En, En-Bi-Si i druge redakcije posvećene lovu na dokaze o šurovanju dospele i ličnosti o kojima obično izveštavaju britanski tabloidi. Među njima je i dvoje Rusa, samoprozvanih stručnjaka za seks, koji tvrde da imaju dokaz da se vlada sa Crvenog trga umešala u duel između njujorškog milijardera i bivše prve dame SAD.

(Jelena Stevanović, „Politika“)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dama za pratnjuNastja RipkaputinTramp
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Dario

    Evo i kurtizane Nastje na strani Amerikanaca…Tu joj je i mesto