U trendu

Dama za pratnju rado bi da otkrije istinu o Putinu i Trampu (foto, video)

U želji da se izvuče iz tajlandskog zatvora, Nastja Ripka američkim medijima i službama nudi navodne dokaze o ruskom mešanju u američke izbore.

Za Vladimira Putina brojni Amerikanci veruju da je pomogao Donaldu Trampu da se useli u predsedničku rezidenciju, pa bi nagovešteni dolazak šefa Kremlja u Belu kuću, na „mesto zločina”, bio prvorazredni medijski spektakl.

View this post on Instagram

Oleg's been working all his life. He gave himself to companies and people, and there was almost no time left for personal life. But his life gave him the Goldfish who fulfilled his desire – to become happy and he's not worrying about thing. Today Ruslan finally quit Rusal!Hooray, folks) We're just getting started💋😃 _____________________________________________ Oleg vsю žiznь rabotal, sebя otdaval kompaniяm i narodu, i na ličnuю žiznь vremeni ostavalosь očenь malo. No v ego žizni poяvilasь zolotaя rыbka🐠, kotoraя ispolnila ego želanie – statь sčastlivыm i zabitь na vse. Segodnя Ruslan nakonec to uvolilsя iz Rusal! Gulяem😘!🤟 U nas Vse tolьko načinaetsя💋😉

A post shared by Nastя Rыbka (@nastya_rybka.ru) on

Kako se saznalo ove nedelje, lider SAD prošlog meseca je u telefonskom razgovoru pozvao ruskog kolegu u goste, ali još nije jasno da li će se i kad sastanak održati. Dok samit ne bude potvrđen, američki mediji nastavljaju da prate sve događaje koji su i najmanje i najtanje povezani sa navodnim domunđavanjem izbornog štaba nekadašnjeg republikanskog kandidata i Moskve.

Tako su u „Njujork tajms”, „Vašington post”, Si-En-En, En-Bi-Si i druge redakcije posvećene lovu na dokaze o šurovanju dospele i ličnosti o kojima obično izveštavaju britanski tabloidi. Među njima je i dvoje Rusa, samoprozvanih stručnjaka za seks, koji tvrde da imaju dokaz da se vlada sa Crvenog trga umešala u duel između njujorškog milijardera i bivše prve dame SAD.

(Jelena Stevanović, „Politika“)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.