Haradinaj na čistom srpskom odgovorio na pitanja o dijalogu i taksama (video)

Ramuš Haradinaj je na konferenciji za štampu ponovio da takse ostaju na snazi dok Srbija ne prizna Kosovo. On je tom prilikom izjavio da dijalog nije u krizi zbog toga, već zbog Srbije.

„Takse nisu posledica naše arogancije, već je to bila krajnja situacija da brinemo o našim interesima. Mi nismo uslovili dijalog. Ako je stav Srbije takav kakav je — to je njihovo. Mi to ne možemo da promenimo. Pozicija o taksama je naš društveni interese. Ako neko hoće da zaustavi dijalog zbog toga, to je na njima“, izjavio je Haradinaj.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ramuš Haradinajsrpski
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Loma

    Trebace mu srpski kada bude u zatvoru.Prica koliko je pobio srba a o nesretnim albancima ni rec.Jos su albanci u strahu ali progovorice I oni vrlo brzo ce se saznati o kakvom monstrumu se radi.

  • Milan

    Pa neka vrati Ukrajina Krim ako može šta nas briga za to, ovde je tema srpska zemlja Kosovo i Metohija!

  • Balkan

    Haradinaj je u pravu svako treba da brine o svojim interesima, kao sto mi brinemo. Jedina razlika je sto Haradinaj zaboravlja da Kosovo i Metohija je po ustavu deo Srbije kao i po vazecoj Rezoluciji 1244 po kojoj je Kosovo i Metohija deo Srbije pod privremenom upravom UN. To sto Amerika i jos po neki od trabanata krse medjunarodno pravo ne daje Haradinaju pravo da se ponasa ovako jer oni kao drzava ne postoje. Ali to sto ja pricam se ne cuje kao da ode u vetar, pa videcemo, vreme ce pokazati sta je sta.