U trendu

Haradinaj na čistom srpskom odgovorio na pitanja o dijalogu i taksama (video)

Ramuš Haradinaj je na konferenciji za štampu ponovio da takse ostaju na snazi dok Srbija ne prizna Kosovo. On je tom prilikom izjavio da dijalog nije u krizi zbog toga, već zbog Srbije.

Gepostet von Kallxo.com am Freitag, 11. Januar 2019

„Takse nisu posledica naše arogancije, već je to bila krajnja situacija da brinemo o našim interesima. Mi nismo uslovili dijalog. Ako je stav Srbije takav kakav je — to je njihovo. Mi to ne možemo da promenimo. Pozicija o taksama je naš društveni interese. Ako neko hoće da zaustavi dijalog zbog toga, to je na njima“, izjavio je Haradinaj.

(Sputnjik)

4 komentara
 1. Loma

  Trebace mu srpski kada bude u zatvoru.Prica koliko je pobio srba a o nesretnim albancima ni rec.Jos su albanci u strahu ali progovorice I oni vrlo brzo ce se saznati o kakvom monstrumu se radi.

 2. Karonja

  Ja moj Balkanac Amerika i neki jos 100 drzava krse medzunarodno pravo . Volio bi jedan tvoj komentar sto se tice okupacije Rusije na Krimu i kako to gledas sto sr tice medzunarodnog prava.

  1. Milan

   Pa neka vrati Ukrajina Krim ako može šta nas briga za to, ovde je tema srpska zemlja Kosovo i Metohija!

 3. Balkan

  Haradinaj je u pravu svako treba da brine o svojim interesima, kao sto mi brinemo. Jedina razlika je sto Haradinaj zaboravlja da Kosovo i Metohija je po ustavu deo Srbije kao i po vazecoj Rezoluciji 1244 po kojoj je Kosovo i Metohija deo Srbije pod privremenom upravom UN. To sto Amerika i jos po neki od trabanata krse medjunarodno pravo ne daje Haradinaju pravo da se ponasa ovako jer oni kao drzava ne postoje. Ali to sto ja pricam se ne cuje kao da ode u vetar, pa videcemo, vreme ce pokazati sta je sta.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike