Opozicione stranke: Tepić na Pinku javno proglašena državnim neprijateljem zbog nacionalnog …

 Grupa opozicionih stranaka upozorila je danas da je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i nosilac zajedničke liste tih partija na predstojećim parlamentarnim izborima, Marinika Tepić „javno proglašena državnim neprijateljem“ zbog njenog nacionalnog porekla.

Stranke su u zajedničkom saopštenju navele kako je „omiljeni Vučićev reditelj“ Dragoslav Bokan na televiziji Pink „napao Mariniku Tepić i njenu celu porodicu“.

„Marinika Tepic je već danima izložena napadima i neistinama, koje osmišljava izborni štab Aleksandra Vučića, ali je vrhunac beščašća realizovan danas kada je javno proglašena državnim neprijateljem zbog njenog nacionalnog porekla“, navele su opozicione stranke.

Iz tih partija su dodali kako „neće dozvoliti da Vučić, koji je prebrojavao krvna zrnca svim ljudima u regionu tražeći ubistva 100 za jednog, za šta nikada nije odgovarao, i ovaj put prodje bez posledica“.

Saopštenje su potpisali SSP, Demokratska stranka, Narodna stranka, Pokret slobodnih gradjana, Pokret za preokret, Pokret slobodna Srbija i Ujedinjeni sindikati Srbije Sloga.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Poštovani g-dine Radoviću, vaše mišljenje da je “Marinika državni neprijatelj” možete da obesite mačkama o repove, jer se očito stalno družite sa problematičnim sredstvima javnog informisanja. Marinika se pokazala i dokazala kao veća Srbijanka od mnogih kojima su oba roditelja Srbi. Pitam vas, kako biste se vi osećali da vas neko proziva po nacionalnoj pripadnosti jednog, ili oba vaša roditelja. Ja znam da vi niste zlonameran čovek već jednostavno verujete pogrešnim ljudima i sredstvima informisanja. Ja nisam od onih koji vole da “srbuju” iako bih to itekao mogao. Vi, a pogotovu Bokan zapamtite samo jedno – Mariniki ne sme faliti jedna jedina dlaka sa glave!

  • Radoslav Radović

    Razuman i odvažan čovjek uvijek pazi šta će kazati i kako će se vladati u mnogim okolnostima koje život donosi.Nije uljudno nikoga vrijeđati ni na koji način, pogotovu ne na nacionalnoj, vjerskoj ili rasnoj osnovi.Međutim Marinika Tepić nije nepoznata našoj javnosti, pogotovu onim ljudima koji se stalno druže sa srestvima javnog informisanja.Po mom mišljenju ona jeste državni neprijatelj i to se može lako vidjeti ako se napravi validna analiza njenog djelovanja.Nacionalnost u mom slučaju kada ovo pišem nije faktor dabi čovjek bio protiv nekog naroda i protiv države u kojoj taj narod živi.Dragoslav Bokan nije niči reditelj, već dobro upućen i informisan čovjek i patriota, čija svaka izgovorena riječ ima snagu i težinu, jer on ne govori ništa bez argumenata i bez dokazanih činjenica. Ja tu emisiju nijesam gledao ali siguran sam da on nije spominjao nacionalnost, jer to nije u skladu sa njegovim životnim principima.Srbija ima daleko bolje ljude koji bi mogli da je vode, i to će se jednom desiti i doći će na vrh oni koji vole i svoj narod i Svoju Srbiju i tu mogu biti svi koji u njoj žive bez obzira na nacijonalnu, vjersku i rasnu pripadnost.Treba gledati djela čovjekova i na osnovu toga ga ocjenjivati.